étkezési és életmód napló audit vagy konzultáció

A túlevés és érzelmi evés kiváltó okainak felderítésére

Rita May

Ha ezt olvasod, valószínűleg foglalkoztat a gondolat, hogy miért eszel időnként annyit, amennyi már az egészségednek és a derékvonaladnak valószínűleg nem a legmegfelelőbb és miért nem tudod abbahagyni.

Először is szeretném elismerni, hogy megteszed ezeket az első lépéseket, hogy megváltoztasd a néhány év, sőt talán egy életen át kialakult szokásokat.

Minden elismerésem!

Szóval mit tegyél, hogy átvedd az irányítást az étkezésed fölött és újra normálisan tudj enni?

Az első lépés az volt, hogy felismerted, hogy valamin változtatni kellene. A második lépés az lesz, hogy kinyomozzuk, hogy mi okozza ezeket a túlevési rohamokat.

Ebben nagyon nagy segítségedre lesz egy Étkezési és Életmód Napló. Ebbe fogod leírni minden nap (nem örökké, ne ijedj meg, csak néhány napig) az összes étkezés körüli szokásaidat, érzéseidet és érzelmeidet.

Innen letölthetsz egy ilyen Naplót ingyen:

 

Miután igényelted az ingyenes Naplót, egy emailben fogod megkapni a használati útmutatóval együtt. 

Vagy egyszerűen küldhetsz nekem egy emailt, hogy szeretnéd a Naplót és elküldöm ingyen. Email címem: hello@ritamayblog.com

Miután kitöltötted a Naplót, küld vissza nekem és 2-9 napon belül elküldöm a megfigyeléseimet és tanácsaimat. Persze, az is lehet, hogy magadtól rá fogsz jönni, hogy mi okozza a túlevésed és érzelmi evésed.

Ha már tudod az okokat, könnyebb lesz megoldásokat találni arra, hogy hogyan szüntesd meg őket. Ha ebben segítségre van szükséged, jelentkezz be egy  konzultációra. Együtt kidolgozunk egy stratégiát a kiváltó okok kezelésére.

Alul megtalálod az Étkezési és Életmód Napló Audit és a Konzultáció részleteit.

Drukkolok Neked!

Étkezési és Életmód Napló Audit 4997 Ft

Ha esetleg segítségre van szükséged a kitöltött napló kielemzésében, vagy nincs időd rá, küldd el nekem emailben.

Néhány nap múlva elküldöm a megfigyeléseimet, értékelésemet  és javaslataimat.

Étkezési és Életmód Napló Audit + 30 perc tanácsadás 9997 Ft

Ha kérdéseid is vannak a napló kitöltése után és szeretnél tanácsot kérni, beszélgetni a problémáidról (Skype-on, Zoomon), itt lefoglalhatsz egy 30 perces konzultációt.

Ebben a szolgáltatásban benne van a naplód írásos kiértékelése is.

Ingyenes tréning: 6 lépéses stratégia az érzelmi és kényszeres evés leküzdésére

X

Get the free Food & Lifestyle Journal to discover your triggers for overeating

Subscribe for weekly healthy eating and mindset tips, starting with this free Food & Lifestyle Journal to uncover the causes of your overeating habit. You can unsubscribe with 1 click at any time.