megújulás program

Fáraszt hogy fáradt vagy?

Sok diétát próbáltál már de egyikkel sem sikerült elérned a célod vagy csak rövid időre?

Tudod, hogy egészséges ételeket kellene főznöd inkább de egyszerűen nincs se időd, se energiád rá?

Állandóan kívánsz “valamit”?

Gyakran előfordul, hogy megeszel egy zacskó csipszet/ kekszet/egy tábla csokit/egy doboz fagyit/totát/sütit délután vagy amikor hazaérsz munkából egy stresszes nap után?

Semmi energiád nincs napközben, de ennek ellenére éjjel sem tudsz aludni?

Megint nem mentél az edzőterembe/tornáztál otthon/sétáltál egyet pedig MEGIGÉRTED magadnak, hogy fogsz?

Hangulatingadozásaid, rossz kedved, depis hangulatod van?

Fájdalmaid vannak itt-ott a testedben?

Te vagy az utolsó helyen a napi teendők listáján?

Évekig másoknak adtál, másokat láttál el és saját magadról teljesen megfeledkeztél?

DE MOST MÁR VÉGET SZERETNÉL ENNEK VETNI

Legyen vége a kívánósságnak és bezabálásoknak.

Tudni akarod mit egyél anélkül, hogy gondolkoznod kellene rajta. 

Jobb hangulatot és pozitív energiát akarsz.

Csökkenteni akarod a életmódból adódó betegségek (pl. szív problémák és cukorbetegség) rizikóját. 

Nem akarsz félve bemenni a próbafülkébe mert semmi sem úgy áll rajtad ahogy szeretnéd. Magabiztosan akarsz egy halom ruhával besétálni, amik jól állnak rajtad. 

Energikus akarsz lenni és csökkenteni akarod a stressz negatív hatásait.

Kiegyensúlyozott életet akarsz élni amiben a munka és a szórakozás egyaránt szerepet kap.

De mindezt nehéz egyedül elérned egy gondoskodó személy támogatása és útmutatása nélkül. Ha saját magunk próbáljuk ezeket a célokat elérni sokszor szabotáljuk az erőfeszítéseinket és feladjuk mielőtt bármi érdemleges változást látnánk, mert a fejünkben lakó negatív hang lebeszél bennünket a változtatásról. 

EBBEN SEGÍTHET EGY EGÉSZSÉG MENTOR (HEALTH COACH)

Szükséged van valakire, aki megérti min mész keresztül.

Valakire, aki személyre szabott megoldásokkal szolgál a problémáidra, nem sablon tanácsokat ad. 

Valakire, aki érezteti Veled, hogy számítasz. 

Valakire, aki figyel Rád, követi a lépéseidet, “fogja a kezed” és motivál az út során. 

Valakire, aki segít amikor szükséged van rá. 

Valakire, aki hathatós kérdésekkel irányít, hogy saját magad találd meg a tökéletes megoldásokat. 

Valakire, aki tanít, hogy később egyedül is okosan tudj választani és dönteni. 

Valakire, aki Téged bevonva, Veled együtt hoz létre egy étrendet, ami az ízlésednek megfelelő gyors, könnyű és finom recepteket tartalmaz, és támogatja az elfoglalt életstílusodat. 

Valaki, aki megtanít lazítani és a stressz szintedet csökkenteni egy pörgős nap után. 

Valaki, aki számonkér és motivál ha szükséged van rá. 

NINCS JOBB IDŐ, MINT A MOST!

A táplálkozás és életvezetési tanácsadói programom egy egyéni kombináció. Magában foglal táplálkozási tanácsokat, stressz csökkentő tippeket, és életvezetési tanácsokat is. Nem egy egyszerű étrendet kapsz, hanem testi, lelki és mentális támogatást egyéni igényeid függvényében. 

Véleményem szerint nincs egy olyan diéta, ami mindenki számára megfelelő. Kiválasztunk számodra egy olyan étkezési módot, ami tetszik és élvezed, mert ezt tudod majd csak hosszú távon is fenntartani.

Együtt megtaláljuk azokat az ételeket, amelyeket szeretsz, amik energiát adnak és jól érzed magad tőlük és nem utolsó sorban jól is nézel ki tőlük.

Inspiráló célokat fogunk kitűzni, és segíteni fogok a gondolkodásmódod megváltoztatásában is, hogy képes legyél ezen célok elérésére. Ugyanis, mint tudjuk, minden a fejben dől el.

Kiegyensúlyozott étrend létrehozása

Egyszerű tippek az egészséges étkezéshez

Belső motiváció elérése, hogy ne kelljen az akaraterődre támaszkodnod

Egészséges szokások egy energikus, fitt test eléréséért

Érzelmi és stressz evés elhagyása

Hatásos stressz csökkentő technikák, a nyugodtabb közérzetért

Az első héten csak a jelenlegi étkezésedet fogjuk egy picit egészségesebbé tenni, nem kell drasztikus változásra számítanod. Megbeszéljük mit szeretsz és mit nem, és annak alapján közösen összeállítunk minden hétre egy rugalmas menüt.

Ha esetleg vannak speciális igényeid, mint pl. gluténmentes, vegetáriánus, vegán, mindenmentes, gyorsan elkészíthető, stb., természetesen ezeket is belekalkuláljuk az étrendedbe.

Az elkövetkező hetekben megtaláljuk azokat az ételeket, amiket szeretsz és energiával töltenek fel, széppé teszik a bőrödet és karcsúvá a testedet. Minden héten figyelembe vesszük az előző heti visszajelzésedet és annak alapján választjuk ki a következő heti recepteket.

Általában amikor egy új életreform programot kezdünk a lelkesedés és kíváncsiság elég motivációt nyújt egy-két hétig, de mikor ez a motiváció meggyengül a legtöbb ember feladja. Ennek megelőzése érdekében  bevetjük az agykutatási eredményeken alapuló technikákat amik segítségével olyan belső motivációt lehet elérni, hogy akaraterőre már nem is lesz szükség ahhoz, hogy elérd a céljaidat.
 

Egy kérdőívben ki foglak faggatni az étkezési szokásaidról és az étkezéshez kapcsolódó érzéseidről is. Megtaláljuk a stressz-, érzelmi- vagy unalomból eredő evésnek az  igazi gyökerét és megszüntetjük ezeket az okokat.

Mivel a berögződött szokások megváltoztatása nem egyszerű feladat, tanulni fogsz néhány személyre szabott gondolkodásbeli trükköt, amik segítenek majd abban, hogy az agyadat az “ügyed” érdekébe állítsd, mert ugye minden a fejben dől el. Ha a tudatalattid valami miatt (általában korábbi negatív élmény) lázad az elhatározásod ellen, hiába erőlködünk, a vége önszabotálás lesz. 

Nem számít, mi a célod, minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy segítsek Neked elérni azt.

Ritát véletlenül találtam az interneten, miközben a szokásos diétás tanácsokat szemelgettem.

Mindössze egy intuíció volt az oldalán olvasottak után, hogy mindenképpen megpróbalom vele a vágyott forma elérését.

Rita nagyon professzionálisan, teljes elhivatottsággal, odaadással, hihetetlen megértéssel, rálátással, ugyanakkor végtelen szerénységgel végzi ezt a segítő munkát mindannyiunkért, akik dolgozunk vele.

Mindenre van megoldása, és könnyedén vezet végig a nehéznek tűnő kihívásokon is. Mindvégig jelenlétével biztosított, hogy képes vagyok rá, amit kitűztem célul.

Én is felgyorsult életet éltem sok munkával. Habár nekem a testmozgás mindennapos, illetve próbáltam egészségesen étkezni, de ez rendszertelen, legtöbbször gyors bezabálásokban merült ki.

A mögöttes hiedelmeket is gyorsan kifiléztük Ritával, úgyhogy már ‘csak’ meg kellett erősíteni magam, hogy a megszokásokat, a testképzavart, és az elég jó vagyok tudomásában biztos legyek …

Volt jó sok sikertelenség közben, de nem adtuk fel, mert Rita tudta, hogy menni fog, én meg láttam, hogy profi, és fejet hajtottam előtte, akárhogy bukdácsoltam…

És mindig megpróbáltam, beláttam, hogy nem fogok tudni elsőre babérokat learatni, fájt a maximalizmusomnak, de megérte.

Most már tényleg könnyedebben alkalmazom a tanultakat, nem önostorozok ha cseppet kilengek, sőt, sokszor azt gondolom, hogy végre mertem hibázni…

Mindennap edzek, tudom, hogy elég jó vagyok az életemhez, a testem pedig idomul hozzá: elég jó.

Megtanultam figyelni a jelzéseire. Használtam rengeteg megerősítést, meditációt – Rita remekül összeállított egy saját felhasználói oldalt számomra.

Legfontosabb, hogy nem kalóriát számoltunk első körben, hanem megtaláltuk az okokat és a testhezálló lehetőségeket az egyéni életmódváltozáshoz, a testem szeretetéhez, megértéséhez, a végleges, könnyű létezéshez nagy kilengések, bűntudat, önbüntetés, túlzott elvárások nélkül.

Hála és köszönet érte Ritának és magamnak is!”

Zimmerman Borbála

Csomagok

Ezüst csomag

Személyre szabott, ízlésednek megfelelő étrendet állítunk össze közösen miután kielemeztem a jelenlegi étkezési szokásaidat. Annak érdekében, hogy ezeket fel tudjam mérni, kapni fogsz tőlem egy részletes kérdőívet, amit kitöltve visszakérek majd. Ezen kívül meg foglak kérni, hogy egy hétig írj és fotózz le mindent amit eszel. Nincs szükségem Instagramba illő fotókra J viszont nagyon fontos, hogy lássam milyen jellegű ételeket szeretsz, mennyit, mikor, stb.

Speciális igényeidet, mint pl. gluténmentes, vegetáriánus, vegán, mindenmentes, gyorsan elkészíthető, stb., is belekalkulálom az étrendedbe.

A hét végén megbeszéljük hogy érezted magad és a következő heti menüt már ennek fényében állítjuk majd össze.

Az ízlésednek, egészségi állapotodnak és aktivitásodnak függvényében fogjuk összeállítani az étrendedet. 

Melyik csomag neked való?

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra

Arany csomag

Azzal is tisztában vagyok, hogy maga az étrend önmagában nem biztos, hogy elég.

Sokan közülünk nagyon is jól tudják, hogy mit kellene enniük, hogy egészségesek és karcsúak legyenek, de valami miatt mindig szabotálják az erőfeszítéseiket. Egészségesen esznek, sportolnak pár napig, hétig, aztán valami közbejön és feladják az egészet még mielőtt elérték volna a céljukat.

Vagy elérték ugyan a céljukat, de aztán visszatérnek a régi rossz szokásaikhoz és visszahízzák a leadott kilókat, újra emésztési problémákkal és bőrproblémákkal küzdenek, vagy újra nincs energiájuk semmire. Nem értik miért csinálják ezt újra és újra és végre szeretnének ennek a frusztráló állapotnak véget vetni.

Ha úgy érzed hasonló cipőben jársz, ebben is szeretnék segítséget nyújtani neked.

Ebben az esetben az ezüst csomagot kibővítjük. Egy  kérdőívben ki foglak faggatni az étkezési szokásaidról és az étkezéshez kapcsolódó érzéseidről is. Ennek alapján rávilágítok az esetleges rossz szokásaidra, korlátozó hitrendszeredre és segítek neked ezeket jókra cserélni.

Mivel a berögződött szokások megváltoztatása nem egyszerű feladat, mutatni fogok neked gondolkodásbeli trükköket, amik segítenek majd abban, hogy az agyadat az “ügyed” érdekébe állítsd, mert ugye minden a fejben dől el. Ha a tudatalattid valami miatt (általában korábbi negatív élmény) lázad az elhatározásod ellen, hiába erőlködünk, a vége önszabotálás lesz.

Hetente új megerősítéseket, mantrákat is küldök majd neked, annak megfelelően, hogy mi okozza az önszabotálást, pl. érzelmi, stressz vagy haragból evés.

Ezen kívül agykutatások eredményein alapuló  célkitűzési technikákat is mutatok neked, amik segítenek olyan belső motivációt létrehozni, hogy nem lesz szükséged akaraterőre, hogy elérd a céljaidat.

Fel foglak készíteni azokra a stresszes napokra is, amikor úgy érzed összecsapnak a hullámok a fejed felett és a legutolsó dolog ami érdekel az az, hogy egészséges ételeket egyél. Ellátlak a szükséges eszközökkel, trükkökkel amikkel csökkentheted a stresszt és megnyugtathatod magad.

Melyik csomag neked való?

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra

Platina Csomag

Hetente 45 perc konzultáció benne van az ezüst és arany csomagokban, de napi 10 perces lelkesítő, “számonkérő” konzultációkat is igényelhetsz hozzájuk.

Összeállíthatunk személyre szabott csomagokat is, pl. ezüst csomag plusz lelkesítő napi 10 perces konzultáció, online chat.

Az is lehetséges, hogy nincs szükséged az étrendre, csak  a mentális és a lelki támogatásra. 

Küldj egy emailt vagy jelentkezz be egy ingyenes konzultációra és megbeszéljük a részleteket. 

Rita May Táplálkozási és Életvezetési Tanácsadó

Melyik csomag neked való?

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra

Ki Rita May?

Táplálkozási és életmódvezetési tanácsadó, valamint Egészség Mentor vagyok, és elfoglalt, időhiányban szenvedő nőknek/anyukáknak segítek megtalálni azt a gyorsan elkészíthető, kiegyensúlyozott étrendet, amely energiával látja el, valamint  egészségesen és karcsún tartja őket.

Az Egészség Mentor módszerem 3 oszlopon áll: táplálkozástudomány, pszichológia és spiritualitás (testi, lelki és mentális támogatás). 

Abban hiszek, hogy optimális egészséget és boldogságot csak akkor lehet elérni, ha mindhárom tényezőt figyelembe vesszük. 

A nagy eredmények nem csak megtörténnek, hanem azért történnek, mert megdolgozol értük.

Rita May Nutrition and Diet Adviser